اعتیاد زاناکس: زاناکس چقدر اعتیاد آور است؟

5/5 - (1 امتیاز)

اعتیاد زاناکس: زاناکس چقدر اعتیاد آور است؟

اعتیاد زاناکس
اعتیاد زاناکس

زاناکس چقدر اعتیاد آور است؟

اعتیاد زاناکس :زاناکس یک داروی بنزودیازپین سریع الاثر است. این بدان معناست که در مدت زمان کوتاهی تغییر بزرگی در مغز ایجاد می کند. در نتیجه، آن را یکی از اعتیادآورترین داروهای بنزودیازپین در بازار امروز می دانند. خطرات در افرادی که دوزهای 4 میلی گرمی مصرف می کنند بیشتر است

زاناکس اولین بار برای درمان اختلال هراس در دهه 1970 تایید شد. در طول سال‌ها، آن را به عنوان یک درمان موثر برای اضطراب و حالت تهوع ناشی از شیمی‌درمانی، افسردگی و سایر مسائل بهداشتی میشناختند.

زاناکس متعلق به دسته ای از داروهای بنزودیازپین ها است و یک ماده کنترل شده در جدول IV می باشد، به این معنی که پتانسیل کمی برای سوء مصرف دارد. همانطور که گفته شد، شواهد خود گویای این موضوع هستند، زیرا هزاران نفر هر ساله برای درمان وابستگی به این دارو به دنبال درمان هستند. اداره خدمات بهداشت روانی و سوء مصرف مواد در سال 2012، 17019 نفر در مراکز درمانی در سراسر کشور بستری شدند که بنزودیازپین هایی مانند زاناکس را به عنوان داروی اصلی یا تنها مورد اعتیاد مصرف خود ذکر کردند.

این داروها برخی از اعتیادآورترین داروهای تجویزی موجود در بازار می باشد و توانایی دارد در عرض چند هفته مصرف کننده را جذب نماید. کالج سلطنتی روانپزشکان  در تحقیقات خود بیان می دارد ،استفاده روزانه از بنزودیازپین ها به مدت شش هفته یا بیشتر منجر به وابستگی چهار نفر از هر 10 مصرف کننده می شود.

اعتیاد به وسیله وابستگی روانی و جسمی مشخص می شود. برای مدیریت اثرات ترک بر ذهن و بدن، بهتر است بنزودیازپین‌ها را بر اساس برنامه‌ای  به میزان 25 درصد برای هر یک چهارم از دوره ترک کاهش دهید. مانند تمام بنزوها، و ترک فقط باید از طریق سم زدایی پزشکی انجام شود تا ایمنی بیمار تضمین شود.

اعتیاد زاناکس : زاناکس چگونه بر ذهن اثر می گذارد

اغلب، افرادی که به زاناکس اعتیاد دارند، دارای اختلالات اضطرابی هستند و سعی در درمان آنها با این دارو داشتند. گزارش Everyday Health نشان می دهد که حدود 20 درصد از آمریکایی ها از اضطراب رنج می برند.

حتی زمانی که این دارو برای درمان استفاده میشود وابستگی  رخ می دهد. اولین نشانه این سهل انگاری است. حتی افرادی که از  این دارو برای درمان اضطراب استفاده می کندو  بازگشت علائم خود را مشاهده کنند ،ممکن است تمایل داشته باشند که دوز مصرفی خود را افزایش دهند تا از علائم جلوگیری کنند.

در طول این فرآیند، مغز برای احساس طبیعی بیشتر به دارو وابسته می شود. هنگامی که افراد از نظر ذهنی به زاناکس معتاد می شوند، نمی توانند ذهن خود را از افکار این دارو دور نگه دارند.

علاوه بر خطرات سلامتی مرتبط با سم زدایی ، ترک غیر حرفه ای بسیار سخت است زیرا ذهن افراد به طور اجباری آنها را به سمت استفاده مجدد سوق می دهد. تاثیر ذهنی کناره گیری از زاناکس می تواند آشفتگی  ایجاد کند.

ذهن به مواد مخدر عادت می‌کند و هنگاهی که سعی بر ترک آن دارد می‌تواند دوره‌های بی‌خوابی، افسردگی، پارانویا و تحریک‌پذیری را پشت سر بگذارند . اکثر علائم ترک را می توان در طول سم زدایی پزشکی درمان کرد و این روند تا حد امکان برای کسانی که در سم زدایی هستند راحت تر شود. مجله رفتارهای اعتیادآور خاطرنشان می کند که 44 درصد از مصرف کنندگان مزمن بنزودیازپین در نهایت به داروی انتخابی خود وابسته می شوند. اعتیاد اغلب به دلیل عوامل روانشناختی است که افراد را برای ادامه مصرف تحت تاثیر قرار می دهد.

اعتیاد زاناکس:بدن در برابر اعتیاد

در مورد زاناکس، علائم بعد از شروع به ترک نمایان می شود. برخی از عوارض جانبی رایج عبارتند از
  • سردرد
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • تعریق زیاد
  • تاری دید و تشنج.

وابستگی فیزیکی با گذشت زمان و با عادت کردن بدن فرد به این ماده ایجاد می شود. بدون مصرف فرد ممکن است در تمام بدن احساس درد کند، زیرا بدن شروع به پردازش این ماده می کند. این ناراحتی را می توان با مسکن های خفیف بدون نسخه درمان کرد.

عوارض جانبی برای ترک بدون کمک حرفه ای موجب میشود بسیاری از افراد راهی  اورژانس شوند. سال گذشته، 44796 نفر در اورژانس آمریکا به دلیل مشکلات ناشی از اعتیاد به استفاده از بنزوهایی مانند Xanax تحت درمان قرار گرفتند.

راه درمان

کمپ ترک اعتیاد پدیده رهایی غرب با داشتن 14 سال سابقه می تواند کمک کند شما این ماده مخدر را به راحتی از زندگی خود حذف نمایید

 

xanax
با ما در بهترین کمپ ترک اعتیاد در تهران، تجربه‌ی بهترین روش‌های درمان اعتیاد را کسب کنید.